Şi plouă…


…şi Murphy iar îşi bate joc de noi :)

Fix când îţi spui că „dom’le, e mijlocul verii, muncesc toată săptămâna, mă duc şi eu la plajă în weekend”, începe să plouă cu găleata, ca să nu poţi nici măcar să te mai gândeşti să ieşi din casă…ce să mai vorbim de bronzat şi baie in mare?

Şi, uite aşa, stau în faţa calculatorului, uitându-mă pe geam şi sperând să se oprească ploaia, pentru că doar ce făcusem planuri de ieşit în oraş…mai exact, de savurat un ceai la neaoşul Cărtureşti.

De altfel, Cărtureşti este unul din puţinele locuri în care pot să merg liniştită, ştiind că nu am şanse să văd reviste de tip cancan sau scandal, să ascult muzică proastă sau să dau peste consumatorii de semintţ tradiţionali, care au ieşit şi ei în oraş (adică în mall, că nu există vreo altă activitate pe care ai putea să o desfăşori în timpul liber) şi care vorbesc tare şi împotriva voinţei noastre.

Dar până atunci…Annie aşteaptă să treacă potopul…

Reclame

2 gânduri despre „Şi plouă…

  1. Salut! Pune si poze, e mai atractiv pentru cititori; basca sunt curios sa vad cum mai arata Constanta, mai ales zonele „uitate” si care merita sa fie scoase la lumina. Multa bafta, keep writing!

    • Salut! O sa incep sa pun si poze…blog-ul e nou-nout, asa ca nu am reusit sa fac si asta. Dar imi propun sa pun poze cam la fiecare articol, mai ales la cele care vor viza locuri din oras :) Mersi de feedback!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s