Restaurant On Plonge Constanţa


Am fost azi, din nou, la mai sus menţionatul restaurant. Cu toată sinceritatea vă spun că recomand acest loc doar în afara sezonului, pentru că nu este foarte multă lume acolo, lucru care îi creşte semnificativ calitatea.

Să începem cu începutul.

Te poţi considera norocos dacă reuşeşti să găseşti o masă afară în timpul verii, pentru că este mereu plin. Ce-i drept, faptul că este situat pe malul apei, chiar este un plus, pentru că îţi dă un sentiment plăcut să iei cina şi la 1 metru în dreapta să ai marea. Dacă nu, trebuie să te mulţumeşti cu una din mesele din interior, ori la parter, ori la etaj (unde, de altfel,  e drăguţă priveliştea).

La fel, dacă dă Domnul şi faci rost de un meniu pe masă, e mare lucru. Bineînţeles, poţi considera chiar că ţi-a pus Dumnezeu mâna în cap dacă, după ce ai meniul, o să şi vină cineva să îţi ia comanda. Asta e partea cea mai grea. Odată ce ai dat comanda, mâncarea vine destul de repede…azi am aşteptat vreo 10 minute doar, ceea ce cred că este mai mult decât acceptabil…dar, nicio problemă, au compensat cele 30 minute de aşteptare să dăm comanda şi alte 30 pentru nota de plată.

Nu e vorba de lipsa de personal, sunt vreo 20 de persoane care se tot învârt pe acolo. Cred că una din probleme este că e totuşi cam multă lume (de asta îl recomand în afara sezonului), dar şi că sunt cam prost organizaţi. Doar ospătarul poate să îţi ia comanda sau să îţi aducă nota…ajutoarele pot doar să aducă meniul, comanda şi să debaraseze (până la urmă, cam asta e fişa postului). Dar ei au vreo 2 ospătari şi 15 ajutoare. Aşa că poţi să aştepţi liniştit, poţi să faci o plimbare, să rezolvi alte treburi, până ia cineva comanda.

Mâncarea e discutabilă, cred că depinde de gusturile fiecăruia. Eu merg acolo doar pentru midiile pane, sincer, pentru că sunt mai ieftine decât prin alte locuri şi, de obicei, destul de bune.

Un MARE minus pe care îl au, este igiena, care se pare că e un pic opţională pentru ei. Slavă Domnului, am reuşit să aflu azi că persoana care folosise paharul înaintea mea purta ruj roz sidefat. Urma stridentă de pe marginea paharului a fost edificatoare. Sigur, se puteau chinui un pic mai mult şi cu furculiţele alea. În fine, per total, nu e aşa o mare tragedie, dacă eşti pe fază şi nu o laşi pe ospătară să îţi toarne băutura în pahar.

Cam nasol şi faptul că era să mă trezesc că îmi dă cineva cu oglinda retrovizoare peste cot în timp ce mâncam. Nu înţeleg de ce lasă maşinile să circule printre mese, practic.

Overall, nu este aşa rău, calitatea e oarecum îndoielnică, depinde când şi cum nimereşti acolo. Dar o dată, din când în când, ca să profiţi de peisajul drăguţ din jur, merită să mergi acolo.

Aşadar, Annie vă semi-recomandă Restaurantul On Plonge :)

Sursa pozei

Reclame

2 gânduri despre „Restaurant On Plonge Constanţa

    • Da, zona e foarte bună, merită să faci un mic sacrificiu şi să mergi acolo (mai ales într-o seară de vară, când e cald şi frumos pe malul apei). Restaurantul în sine nu e senzaţional, dar nu e nici cel mai rău la care am fost. E loc de mai bine, dar per total e mulţumitor.
      Distracţie plăcută! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s