Și a fost…”Micuța Dorothy”, spectacol pentru copii


Și nu doar pentru copii, dar și pentru cei care se simt încă tineri și jucăuși :)

Așadar, astăzi, la TNOB ”Oleg Danovski” a avut loc un spectacol bazat pe celebra poveste ”Vrăjitorul din Oz”, cu numere muzicale și dansante, adaptat și modernizat un pic. O inițiativă extraordinară, din punctul meu de vedere. Nu am mai fost de mult timp la un spectacol care să mă țină cu zâmbetul pe buze de la început până la final.

Știți că eu sunt o tipă critică și nu ofer laude gratuite, dar de data asta nu știu cu ce să încep mai întâi, pentru că mi-a plăcut TOT!

Distribuția :) (îi mulțumesc Mariei pentru poză, chiar dacă am luat-o cu forța :)) nu te supăra pe mine :P)

Cred că totuși ar fi frumos să încep cu artiștii care au muncit foarte mult pentru spectacol, asta s-a văzut azi. Au fost senzaționali, au cântat și au dansat, au râs și s-au distrat cred că mai mult decât cei mici…am sentimentul că acest spectacol a fost o recompensă și pentru ei, nu doar pentru public. A fost frumos să îi văd pe artiștii mei preferați și în altă postură, au fost foarte relaxați, veseli și au împrăștiat în sală atât de multă energie pozitivă. Ce să mai! O gură de aer proaspăt în peisajul constănțean :D

De asemenea, costumele și decorurile au fost foarte frumoase și au contribuit mult la reușita spectacolului. Se vede că s-au făcut mari investiții și eforturi, iar rezultatele au fost în mod sigur pe măsură.

Nu în ultimul rând, publicul a fost genial! Copiii sunt super distractivi, au trăit totul cu sufletul la gură, alături de Dorothy și prietenii ei, au ajutat-o să găsească drumul, au fost alături de ea și au cântat și au aplaudat mereu cu entuziasm. Iar la final s-au strâns toți în fața scenei pentru a aplauda și a ”da mâna” cu artiștii, au dat dovadă de o naturalețe și o spontaneitate pe care doar la copii le întâlnim și au trecut peste orice fel de normă de tip ”cum să te comporți la un spectacol de teatru” (în sensul bun, normal), fiind atât de sinceri în aprecierea lor față de personajele prezente pe scenă.

Azi am uitat și de vârstă, și de preocupări legate de muncă, studii și viață, și m-am simțit senzațional.

Dacă se repetă spectacolul, în mod sigur merită să vă duceți picii, dar și voi pe lângă ei, cred că vă veți aminti de entuziasmul copilăriei și de plăcerea de a trăi aventuri unice alături de niște personaje tare simpatice.

Annie e fericită!!! :D

Posterul aparține TNOB ”Oleg Danovski”

Reclame

6 gânduri despre „Și a fost…”Micuța Dorothy”, spectacol pentru copii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s