Totul costă…


Banii au un rol mult prea important în această societate, din punctul meu de vedere.

Pe baza lor se stabilesc multe, ei schimbă oamenii şi relaţiile dintre aceştia, fac diferenţe care nu ar trebui să existe (sau fără de care ne-ar fi mult mai bine, în mod sigur).

Zic asta pentru că, aparent, totul trebuie plătit, totul are un cost şi, dacă nu ţi-l permiţi, ajungi chiar să suferi (sper că nu exagerez).

Sunt foare tristă pentru că azi m-am entuziasmat foarte tare la găsirea unui anunţ cu o conferinţă de specialitate, la care îmi doresc foarte mult să particip şi care ar fi însemnat pentru mine un mare plus informaţional, profesional, dar şi ca experienţă în sine, ca interacţiune cu oameni de la care am ce învăţa, cu oameni de pe ale căror cărţi am învăţat în facultate şi care m-au inspirat.

Costul: 400 euro.

Eu câştig banii ăştia în 2 luni. Vă daţi seama? Trebuie să muncesc 2 luni, să nu cheltui banii pe nimic şi să îi pun deoparte ca să pot participa la o chestie de genul ăsta.

Trebuie să uit de cheltuieli de subzistenţă, de haine, de abonamente de transport sau telefon, de o ieşire cu prietenii…şi să pun totul deoparte.

Experienţa este extraordinară şi în mod sigur merită aceşti bani…dar de unde să îi iei? Cum să nu achiţi restul chestiilor de care ai nevoie?

Annie e tristă şi dezamăgită…şi tre’să îşi pună şi pofta în cui… :(

Sursa pozei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s