Annie redescoperă "oraşul de la malul mării"

Şi va fi…Schimb de Cărţi, Ediţia „Romanul preferat”

Posted on: Octombrie 23, 2011


După cum unii dintre voi ştiţi, mie îmi place tare mult acest eveniment. Atât de mult, încât eu şi prietena mea, Lisandra, am preluat organizarea (vechea „conducere” şi-a dat demisia, ca să zic aşa).

În speranţa că evenimentul va ieşi aşa cum ne dorim noi, vă invit cu multă-multă căldură să ne onoraţi cu prezenţa voastră, să ne cunoaştem şi să discutăm împreună despre CĂRŢI, marea iubire a vieţilor noastre :D

Pentru cei care nu cunosc evenimentul, conceptul e simplu: ne strângem la un pahar de vorbă (sau de ceai, dacă tot o să fim la Cărtureşti), aducem câte cărţi dorim şi facem schimb cu ceilalţi cititori (schimbul e temporar, luna următoare vă recuperaţi cărţile…desigur, dacă vreţi voi, poate fi şi permanent, asta depinde doar de voi).

Începând cu această ediţie (a IX-a din Constanţa), ne-am gândit să facem întâlniri tematice, ca să fie mai interactiv. Am ales ca primă temă „Romanul preferat”.

Suntem convinse că toţi aveţi un roman care v-a impresionat în mod deosebit, care v-a făcut să râdeţi sau să plângeţi, să trăiţi intens de un anume personaj, pe care l-aţi recitit sau l-aţi reciti oricând cu drag. Indiferent care este criteriul vostru de a alege, ne-am bucura să veniţi cu romanul preferat (pe care nu trebuie neapărat să îl împrumutaţi cuiva, puteţi doar să ni-l prezentaţi un pic) sau măcar să aveţi un roman în minte despre care să ne spuneţi câteva vorbe.

Ne-ar plăcea să primim sugestii de romane din categoria „must read”, aşa că voi sunteţi cei mai potriviţi să faceţi asta.

Ca să nu mai lungesc prezentarea, vă aşteptăm pe voi şi cărţile voastre peste fix o săptămână (duminică, 30 octombrie), începând cu ora 15:00, la Cărtureşti Constanţa (în City Park Mall, la parter, în dreapta), ca să schimbăm impresii.

Dacă e prima oară când veniţi la eveniment şi nu sunteţi siguri de ce se va întâmpla, puteţi să veniţi fără cărţi, nu e o problemă (oricum veţi pleca de acolo cu braţele pline de cărţi interesante, în mod sigur :D).

Annie vrea să vă cunoască, deci haideţi la un schimb de cărţi, pe o vreme perfectă de a citi!

PS: posterul e realizat de mine, deci o să vă rog să menţionaţi sursa dacă doriţi să îl preluaţi. Mulţu!

PSS: le mulţumim partenerilor noştri – Cărtureşti‘ului pentru că ne găzduieşte (în special Ralucăi, fără de care am fi fost „homeless” la eveniment :D), iar celor de la Constănţeanul.com şi Evenimente Constanţa pentru că ne ajută cu promovarea evenimentului.

Anunțuri

6 răspunsuri to "Şi va fi…Schimb de Cărţi, Ediţia „Romanul preferat”"

[…] Acest eveniment constă în schimb de cărţi. Mai multe detali puteţi găsi pe blogul lui Annie. Acest eveniment se desfăşoară începând cu orele 15:00 la City […]

[…] pe blog-ul lui Annie, ca să nu pun eu toate ideile aici şi acest articol să fie doar o copie a originalului. Aveţi ce detalii în plus să citiţi acolo, aşa că aruncaţi o privire şi pe ideea lui Annie. […]

Pfu! Foarte tare, don’şoară, felicitări pentru demisia vechilor şi înlocuirea cu noul! :D
O să-ţi promovez şi eu event-ul pe blog (nu’ş câţi cititori am eu, că n-am statistici, dar e de promovat aşa ceva).
Singurul lucru de care-mi pare rău e că nu pot să ajung pentru că-s în tură de zi. Dar la un event ulterior, musai rezolv cu o „coteală de la munci” :D

În orice caz, felicitări pentru iniţiativă şi participanţi cât mai mulţi!

P.S. vezi că link-ul spre blog-ul Lisandrei trebuie „reparat”, s-a suprapus şi adresa propriu-zisă şi URL-ul postului. Îndreaptă şi tu „problema” :D

Mulţumesc frumos!!! Şi pentru impresii, şi pentru preluare, şi pentru chestia cu link-ul…mă apuc să o repar.
Te aşteptăm la următorul, va fi în noiembrie! O să anunţăm cât mai curând!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Aşa sunt eu :)

Abonează-te la blog prin e-mail.

Alătură-te altor 38 de urmăritori

Cele mai pufoase fulare!

Câţi au dat click până acum? (din 24.06.2011)

  • 38,700 omuleţi


Înscris pe:

Recomand

Jovis Homemade Beauty