Susţine campania pentru copii „Igienă acasă şi la şcoală”!


Ieri îmi povestea cineva despre campania iniţiată de Domestos, „Igienă acasă şi la şcoală„, şi m-a întrebat dacă nu aş vrea să scriu un articol despre ea. Am acceptat imediat. Susţin mereu tot ceea ce este legat de sănătate, mai ales a copiilor, care trebuie protejaţi şi învăţaţi de mici care sunt comportamentele corecte pentru o sănătate bună individuală, dar şi colectivă.

Ideea campaniei este pe cât de simplă, pe atât de faină: elevii de grădiniţă şi şcoală generală, cu ajutorul profesorilor şi părinţilor, formează un „echipaj” pentru crearea unei mascote sau a unei campanii de informare, care să susţină cauza lor. Ca de obicei, copiii sunt foarte creativi şi, din mânuţele lor, ies nişte lucruri extraordinare.

Mai mult decât atât, iniţiatorii campaniei oferă training-uri gratuite pentru câte un „expert în igienă” din fiecare şcoală (din clasele V-VIII), astfel încât suportul informativ este foarte bogat, iar copiii beneficiază de foarte multe materiale şi exemple de bună practică.

În această perioadă, campania este în etapa în care se votează mascotele copiilor de clasele I-IV. Puteţi admira munca lor pe site-ul www.zeromicrobi.ro şi, mai mult decât atât, îi puteţi ajuta să câştige concursul, votând mascota preferată. Din păcate, astăzi este ultima zi de vot, aşa că trebuie să vă grăbiţi.

Eu am votat deja mascote din Constanţa (sunt o „patrioată locală”, ce să fac? :D), dar puteţi alege ce vă place din toate mascotele înscrise de grădiniţe şi şcoli din toată ţara. Partea bună este că puteţi vota, în aceeaşi zi, mai multe mascote. Rezultatele, la această categorie, se vor afişa pe 18 martie.

În curând, va începe şi concursul pentru cei mai mari, de clasele V-VIII, unde vom putea să votăm cea mai reuşită campanie de informare, în perioada 5-18 mai.

Puteţi urmări campania şi pe Facebook, pe pagina oficială Domestos România.

Aşadar, haideţi la vot! Luaţi atitudine şi ajutaţi-i pe cei mici să înţeleagă noţiuni esenţiale legate de igienă şi sănătate.

Annie vă pupă!

Pozele sunt preluate de pe site-ul campaniei.

2 gânduri despre „Susţine campania pentru copii „Igienă acasă şi la şcoală”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s