Am găsit un nou site cu bancuri :D


Azi cotrobăiam prin bloggosferă, când – ce să vezi? – dau de nişte concursuri. Eu, curioasă din fire, zic s’arunc un ochi, să văd ce se mai scrie, cine dă premii, ce site-uri mai identific în peisaj.

Şi ce găsesc? Un site cu bancuri noi, pe numele lui www.topwta.com, destul de bine organizat, cu o interfaţă prietenoasă, văd că e apreciat de oameni, s-a mai scris despre el şi începe să crească în popularitate.  E şi normal, după o zi de muncă, vrei să te binedispui, să râzi şi tu ca omul la nişte glume.

Ca să nu mai menţionez că sunt nişte drăguţi şi fac şi concursuri pentru bloggeri (asta îi face să crească în ochii mei).

Au tot felul de bancuri, găsiţi o listă întreagă, frumos aranjate în dreapta paginii (recunosc, apreciez sortarea, eu sunt mai organizată din fire): clasice cu Alinuţa, răutăcioase cu albanezi (hehe :D), cu adolescente, femei, bărbaţi, blonde, inclusiv bancuri deochiate, pentru amatori…eu nu mă omor cu astea, dar unele sunt amuzante rău, tre’să recunosc. Ah, să nu uităm de Bulă, olteni, soacre şi politicieni…un deliciu, ce să mai? Au tot felul de bancuri tari.

Pe scurt, mie îmi place, până acum văd că fac treabă bună, sper să o ţină tot aşa.

Şi să vă dau un banc scurt, dar care mi s-a părut prea tare:

Celor care încă mai cred că răbdarea-i o virtute, nu le doresc decît să aibă parte de o conexiune la net mai mică de 2 Mb/s.

Eee, ce ziceţi? Aruncaţi un ochi. Şi, dacă tot vă duceţi să surf-aţi netul, poate vreţi să ştiţi de unde aflăm de concursuri şi alte chestii: Ştiri Noi.

Annie vă pupă! :*

PS: hai, ţineţi-mi pumnii la concurs, poate câştig şi eu primul meu premiu în bani :D

Reclame

6 gânduri despre „Am găsit un nou site cu bancuri :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s