Annie redescoperă "oraşul de la malul mării"

Stradivarius la Constanţa!

Posted on: Mai 21, 2012


Da, vine! Mâine! Alexandru Tomescu şi al său (a sa, mai degrabă) Stradivarius. Şi da, sunt fericita posesoare a unui bilet!!!

Este un spectacol unic, cu siguranţă. Nici nu ştiu de unde aş putea să încep să descriu percepţia mea despre acest recital. Ştiu că ar fi mai bine să văd mai întâi spectacolul şi apoi să mă extaziez…dar cred că este deja prea lăudat şi apreciat ca să nu-mi permit un dram de entuziasm de acum.

Sursa pozei

Numai gândul că pe scenă, în faţa mea, va fi unul dintre violoniştii cei mai apreciaţi din ţară (dacă nu chiar cel mai apreciat), cu o vioară care este, practic, o legendă vie, îmi dă fiori.

Trebuie şi va fi minunat. Ştiu sigur. Nu vreau şi nu am să fiu dezamăgită. Vorbim despre o vioară Stradivarius, totuşi! Şi despre un om genial, care cântă divin.

Asta e. Ne mai despart doar 21 ore.

Annie este mult prea entuziasmată!!! (şi nu ştie cum va reuşi să adoarmă :D)

PS: descrierea recitalului este pe site-ul Casei de Cultură Constanţa. Şi mai sunt bilete (şi la 50, şi la 30 RON), cred că pot fi cumpărate chiar şi înainte de spectacol.

Anunțuri

1 Response to "Stradivarius la Constanţa!"

[…] Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Anunturi din Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Locuri de Munca, Servicii IT Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Promovare Site Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Gazduire Web Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Creare Site Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Oferte din Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Promotii Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul …, Bani Online, Stiri Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul … , (Constanta – Căutare în Google Blog): Stradivarius la Constanţa! « Annie redescoperă "oraşul de la malul … […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Aşa sunt eu :)

Abonează-te la blog prin e-mail.

Alătură-te altor 38 de urmăritori

Cele mai pufoase fulare!

Câţi au dat click până acum? (din 24.06.2011)

  • 38,430 omuleţi


Înscris pe:

Recomand

Jovis Homemade Beauty