Despre blog


Intrăm într-o nouă etapă, a blog-ului. Am lăsat mai jos şi descrierea veche, pentru că vreau să includ toată istoria blog-ului, în cele ce urmează. Dar lucrurile s-ar putea să se mai schimbe, faţă de ceea ce scrie acolo.
Zile cu spor!
Annie

***

Acest blog a pornit ca un blog de opinie, în mare parte, asupra oraşului în care trăiesc…Constanţa. Vreau să redescopăr oraşul şi să pun în balanţă aspectele frumoase, dar şi mai puţin frumoase, cu care mă întâlnesc în fiecare zi.

Dar au mai apărut pe parcurs şi alte lucruri care mă interesează, mă reprezintă, pe care le trăiesc şi pe care am decis să le includ în blog.

Îmi asum întreaga responsabilitate a celor postate aici. Articolele sunt simple impresii sau opinii, personale sau adunate de la persoane apropiate.

În cazul în care nu sunt autoarea unui articol, a unei secţiuni de articol sau a unei poze, acest lucru va fi menţionat, cu precizarea autorului / sursei şi aşa mai departe.

Dacă aveţi comentarii / impresii / aruncări cu roşii, le accept cu mare drag şi insist să faceţi asta în limita bunului simţ, la secţiunile de comentarii ale articolelor. Voi şterge comentariile care au conţinut/ limbaj vulgar, obscen sau, pur şi simplu, agresiv fără motiv :)

Annie vă doreşte blogging plăcut! :)

2 gânduri despre „Despre blog

  1. Buna, sunt un tanar pasionat de blogging din Constanta. Ma gnadeam sa fac o comunitate de bloggeri din Cta.
    Daca esti interesata de acest proiect astept sa ma contactezi pe adresa de mail bbatonel@gmail.com sau pe id-ul de mess : b.alexa11.
    Am mai contactat bloggeri din Cta si au fost incantati.
    Te asteptam si pe tine langa noi.
    O seara buna!

Lasă un comentariu